Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

In Moldova s-a deschis prima spalatorie auto cu autoservire conform tehnologiei germane

19 oct. 2014,, 10:30   Business
20945 2
Foto: christ-russland.ru
Prima spălătorie auto cu autoservire bazată pe tehnologie germană s-a deschis vineri în Moldova. Aceasta permite şoferilor să spele automobilul cum doresc – cu apă, spumă, ceară, şi să cureţe salonul cu aspiratorul la preţ de 10 lei pentru fiecare operaţiune.

Potrivit şefului companiei Versia-Prim, proprietarul spălătoriei, Ion Mămăligă, în deschiderea businessului l-a ajutat Moldova Agroindbank, care i-a acordat un credit pentru realizarea ideii.

„Această spălătorie este o premieră pentru Moldova. Nu găseşti una la fel nici în România, nici în Ucraina. Această tehnologie este pe larg răspândită în Europa, în special - Germania şi Polonia, şi ă bucur că împreună cu MAIB am putut aduce în Moldova această nouă tehnologie, europeană, care oferă proprietarilor de maşini condiţii rapide, comode, practice şi ieftine de a-şi îngriji automobilul ”, a spus el.

Reprezentantul companiei germane EHRLE, ,Jerzy Bobrovic, a spus la ceremonia de deschidere că este bucuros să coopereze cu Moldova, cetăţenii căreia cunosc şi preferă să utilizeze producţia înalt tehnologizată.

Directorul filialei MAIB, Maria Morcov, unde anterior s-a adresat Mămăligă, a menţionat că banca s-a interesat de realizarea acestui proiect din momentul prezentării.

„După mai mulţi ani de muncă în Federaţia Rusă Ion Mămăligă s-a adresat la filiala noastră cu un proiect foarte interesant. Acest know-how va prinde rădăcini în Moldova şi în cel mai scurt timp noul serviciu va deveni foarte solicitat printre automobilişti”, a spus ea.

Noua spălătorie auto se află pe strada Petricani 20 şi funcţionează non-stop.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?