X 
Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Topul şoselelor morţii: Care sînt cele mai periculoase străzi şi intersecţii din Capitală

16 oct. 2014,, 10:10   Societate
2815 0
Foto: replicaonline.ro
Pe bulevardele Dacia, Ştefan cel Mare şi Sfînt, dar şi pe strada Calea Ieşilor din Capitală, unde s-a produs tragedia de ieri, au loc cele mai multe accidente rutiere. Asta arată statisticile Inspectoratului Naţional de Patrulare.

În fruntea clasamentului este bulevardul Dacia. De la începutul anului, pe această arteră a Capitalei s-au produs 45 de accidente rutiere. Patru oameni au murit, iar alţi 49 au fost răniţi.

Potrivit datelor Inspectoratului Naţional de Patrulare, cele mai periculoase sînt intersecțiile dintre bulevardul Dacia şi străzile Hristo Botev și Trandafirilor.

Locul doi în "topul șoselelor morții" îi revine străzii Calea Ieșilor, unde, în acest an, au avut loc 28 de accidente. În urma acestora, patru oameni și-au pierdut viața, iar alţi 38 au fost spitalizaţi. Aşa-numitul "punct negru" de pe această stradă este o trecere de pietoni, aflată în apropierea mai multor centre comerciale.

Iar bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt este pe locul trei în acest clasament sumbru. În cele 27 de accidente produse de la începutul anului pe această arteră, 33 de oameni au fost răniţi. Cea mai periculoasă este intersecția dintre principalul bulevard al Capitalei şi strada Mihai Viteazul.

Potrivit Inspectoratului Naţional de Patrulare,în acest an, în municipiul Chișinău s-au produs 655 de accidente, în urma cărora au murit 35 de oameni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?