X 
Arşiţa stiri: 186
Jocurile Olimpice stiri: 145
Transnistria stiri: 1457

Ion Pînzaru: Secretul berii Gotter și rețetele inspirate ale gustului unic ©

5 iul. 10:56   Business
5232 0

Sub sloganul „Bei și tot o vrei!”, brandul Gotter a cucerit inimile amatorilor de bere din întreaga țară. Începînd cu anul 2007, Gotter a adus pe piața din Moldova produse de înaltă calitate, devenind rapid un nume de referință în industria berii.

Materia primă de calitate, importată din Cehia, stă la baza produselor Gotter. Ion Pînzaru, fondatorul fabricii, subliniază că toate rețetele sînt inspirate de tehnologiile cehe, ceea ce conferă berii Gotter un gust distinctiv și autentic.

Aflați din reportajul video lansat în cadrul campaniei #FinComBusiness despre istoria de succes a brandului Gotter, a gustului autentic ceh produs cu pasiune în Moldova, cît de mult contează echipa dedicată de berari care respectă rețeta unei beri adevărate, cum are loc producerea și cum cultura berii din cadrul unei țări europene poate inspira spre deschiderea propriei fabrici, care acum se bucură de succes.

În prezent, Gotter are la bază o gamă variată de beri autentice, cu diverse gusturi și arome, pentru amatorii de bere și nu doar. Fabrica produce 7 sortimente de bere, printre care cea filtrată, nefiltrată, blondă, brună, fiecare utilizînd diverse tipuri și combinații de malț și hamei. Pe lîngă acestea, fabrica produce băuturi răcoritoare, cum ar fi băutura fermentată cvas de pîine și băutura slab carbogazoasă Mojito. Pentru sezonul de vară, Gotter pregătește lansarea a două noi produse cu rețete unice, menținîndu-și angajamentul față de inovare și excelență.

Echipa Gotter numără acum 30 de membri, toți dedicați și pasionați de arta fabricării berii. Sub îndrumarea specialiștilor internaționali, aceștia aduc constant inovații și mențin standardele înalte de calitate apreciate de consumatori.

Un alt aspect al succesului sînt parteneriatele de încredere. De 12 ani, Gotter colaborează cu FinComBank, un parteneriat bazat pe soluții financiare eficiente și condiții favorabile pentru menținerea în business.

Cu o dedicare neclintită față de calitate și excelență, Gotter rămîne un lider în industria berii din Moldova. Pentru a afla mai multe detalii despre gustul unic al berii, accesați site-ul gotter.md, iar pentru a afla locațiile unde puteți gusta cu prietenii și familia o băutură produsă cu grijă și respect pentru berea tradițională, accesați pagina de Facebook Gotter.

FinComBank sprijină antreprenorii şi afacerile locale!

2
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumul republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав