X 
Arşiţa stiri: 183
Jocurile Olimpice stiri: 141
Transnistria stiri: 1455

Licitație funciară cu strigare privind vînzarea-cumpărarea terenurilor din intravilanul municipiului Chișinău

4 iul. 19:00   Capitala
3911 0

Primăria Municipiului Chișinău informează că pe data de 05 iulie 2024, ora 10:00, va avea loc o nouă licitație funciară cu strigare privind vînzarea-cumpărarea și obținerea dreptului de încheiere a contractului de locațiune a terenurilor din intravilanul municipiului Chișinău.

Evenimentul se va desfășura în incinta sălii de ședințe a Preturii sectorului Centru, str. Bulgară, 43.

La concurs sînt expuse spre vînzare-cumpărare 12 terenuri cu diverse destinații: construcție locativă, zona R3, construcție compatibilă cu zona C7, obiect compatibil cu zona R2, obiect compatibil cu zona R2-R3 etc.

Loturile selectate pentru licitație au suprafețe cuprinse între 0,0209 ha și 1,1064 ha, iar prețul inițial variază de la 500 000 lei pînă la 10 000 000 lei.

De asemenea, la concurs sînt expuse 3 loturi pentru darea în locațiune. Destinația terenurilor respective este pentru parcări auto și pentru amenajări provizorii.


La licitație pot participa persoane fizice și juridice din Republica Moldova, dar și investitori străini. Persoanele interesate urmează să prezinte, nu mai tîrziu de 24 de ore pînă la desfășurarea licitației, organizatorului - Agenția „Capitalimobil” SRL, str. Armenească, 43, următoarele acte:

- cererea în forma stabilită;

- extras din Registrul de Stat al persoanelor juridice și al întreprinzătorilor individuali (pentru persoanele juridice);

- procura (în cazul participării prin reprezentant);

- copia actului de identitate;

- documentul bancar ce confirmă achitarea acontului în mărime de 10 la sută din prețul inițial și a taxei de participare.

0
0
0
2
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав