COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 857 485 INFECTAȚI 330 799(+1505)   TRATAȚI 308 832     DECESE 7576(+41)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2958
Puterea stiri: 6915
Coronavirus stiri: 7682

Comuniștii și socialiștii, într-un glas: Nu vă jucați cu focul! (VIDEO)

3 oct. 2014,, 12:58   Politică
4298 1
Foto: noi.md
Reprezentanții PCRM și cei ai PSRM au venit astăzi la sediul Comisiei Electorale Centrale cu un mesaj către oponenții politici. Membrii celor două formațiuni au atenționat partidele de guvernare cu privire la necesitatea organizării unui scrutin electoral corect pe 30 noiembrie, informează NOI.md.

Liderul socialiștilor, Igor Dodon, le-a sugerat guvernanților să nu împiedice participarea formațiunilor incomode la alegeri, precizînd că în caz contrar, socialiștii vor ieși la proteste în masă.

„Eu înțeleg că această campanie are mize foarte mari, pentru cineva această miză este să nu nimerească în pușcărie, de aceea vor merge la falsificări și la tot felul de fărădelegi. Nu încălcați legislația, nu vă jucați cu focul, nu încercați să ne împiedicați să participăm la aceste alegeri. Dacă va fi necesar, vom ieși cu sutele de mii în piață pentru a ne apăra victoria și poziția noastră”, a menționat Dodon după ce a depus dosarul de înregistrare la CEC.

Și șeful staffului electoral al PCRM, Artur Reșetnicov, a îndemnat puterea să nu calce peste opțiunile alegătorilor.

„Important este ca cei care sînt astăzi încă la guvernare să asigure un scrutin electoral corect, cinstit, legal, democratic și transparent, ca fiecare vot al cetățeanului să fie numărat corect și să asigure o guvernare care ar reprezenta opțiunea alegătorilor”, a spus Reșetnicov.

Menționăm că în dimineața zilei de astăzi nouă formațiuni politice au depus dosarele de înregistrare în cursa electorală. Este vorba de PCRM, PD, PSRM, PL, PLDM, PNL, Partidul Comuniștilor Reformatori, PPRM și Mișcarea Populară Antimafie.0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽