X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Renato Usatîi: MAI a demarat operaţiunea specială „Să distrugem PaRUs cu orice preţ”

18 sep. 2014,, 11:00   Politică
6610 8
Foto: noi.md
Politicianul Renato Usatîi a declarat că vin ameninţări la adresa membrilor partidului său neînregistrat "PaRUs".

Conform spuselor sale, presiunile au început după declaraţia ministrului Justiţiei, Oleg Efrim, că o treime dintre semnăturile de pe listele depuse de "PaRUs" la Ministerul Justiţiei s-au dovedit a fi false.

Usatîi a declarat că aceasta este "o minciună cinică şi strigătoare la cer", iar MAI a purces la căutarea urgentă a "dovezilor" spuselor ministrului.

Usatîi a afirmat că fiecare cerere din "PaRUs" a fost confirmată prin copia de pe buletinul de identitate şi fişa de însoţire privind domiciliul, ceea ce face dovada legitimităţii şi a transparenţei absolute a acestor acte, iar oamenii legii au purces la obţinerea celor dorite prin căi nu tocmai legale.

"Colaboratorii MAI îi sună pe membrii «PaRUs»-ului cu propuneri să depună mărturii că aceştia nu s-ar fi aflat în ţară în ziua aderării la partid sau nu au aderat deloc la acesta. Unii chiar sînt ameninţaţi. Toţi cei cărora li s-a telefonat, adresaţi-vă la oficiul central la tel. 022 027200", se spune într-un comunicat al lui Usatîi, citat de agenţia "Infotag".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?