Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

Ghimpu nu crede că guvernarea va pleca în opoziție (VIDEO)

5 sep. 2014,, 14:11   Politică
4341 5
Foto: noi.md
Liderul PL, Mihai Ghimpu, susține că argumentele prezentate de fostul ministru al Finanțelor Veaceslav Negruța privind gaura care se va înregistra în buget, pînă la finele anului, sînt plauzibile. Politicianul a menționat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că situația va fi examinată la începutul noii sesiuni parlamentare, informează NOI.md.

„Începe activitatea Parlamentului și o să ne clarificăm. Materialul este argumentat și foarte serios. Vom face interpelări către instituții și vom afla care sînt cifrele reale, cu cît a crescut deficitul bugetar”, a menționat Ghimpu.

Liderul liberalilor s-a arătat însă sceptic în privința afirmațiilor lui Negruța, potrivit cărora actuala guvernare s-ar pregăti să plece în opoziție, după alegerile din noiembrie.

„Pot să cred că există problema cu bugetul, dar nu și faptul că se pregătește trecerea în opoziție și revenirea comuniștilor la putere. Dacă ei se pregătesc să treacă în opoziție, atunci ei trebuie să-și ia valiza, banca, aeroportul”, a spus Ghimpu.

Amintim că fostul ministru al Finanțelor Veaceslav Negruța a menționat într-o postare pe blogul său că pînă la finele anului, la buget se va înregistra o gaură de 8,5 miliarde de lei. Potrivit lui Negruța, guvernarea nu întreprinde măsuri pentru asigurarea pachetului financiar care trebuie pus la dispoziţia Guvernului imediat după alegeri.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?