Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4014

Reparația drumului central din Chirsovo le aduce localnicilor numai necazuri (VIDEO)

19 aug. 2014,, 07:30   Societate
6578 6
Foto: noi.md
Deși nu a încheiat lucrările de reparație a drumului central din Chirsovo, compania de construcții și-a luat tehnica și a părăsit localitatea. Din cauza aceasta, s-a majorat numărul accidentelor rutiere, transmite NOI.md, cu referire la portalul
Gagauzinfo.md.

„Compania de construcții și-a sistat lucrările și a lăsat drumul în așa o stare că în localitate s-au întețit accidentele rutiere. Pe unele porțiuni, drumul este reparat doar pe o bandă, iar diferența dintre benzi în unele locuri ajunge 35-40 centimetr”, a relatat primarul satului Chirsovo, Serghei Sapunji.

El a mai menționat că așteptările de la reparația drumului nu s-au adeverit, deoarece „nu toate lucrările erau efectuate conform proiectului”.

„Noi nu am văzut ca ei să facă șanțuri pentru scurgerea apei. Podurile nu se repară, trotuare nu sunt. Cînd compania de construcții va reveni și va continua lucrările, nu știm. Noi ne-am adresat la inginerul-șef al acestei companii, care ne-a explicat că s-au terminat banii și combustibilul, de aceea ei au plecat”, a comunicat primarul.

El a adăugat că dacă în următoarele 2-3 zile lucrările de reparație a drumului nu vor fi reluate, atunci primăria se va adresa la Ministerul Transportului și Infrastructurii Drumurilor pentru soluționarea situației.

„Așa nu poate dura la nesfîrșit, este foarte periculos. Totodată, degrabă vremea se va înrăutăți, iar noi nu putem să intrăm în iarnă cu asemenea drumuri”, a conchis Sapunji.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?