X 
Eurovision stiri: 518
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427

Veste proastă pentru Vitalie Marinuța

8 iul. 2014,, 11:26   Politică
8881 5
Foto: tribuna.md
Conducerea Partidului Liberal Reformator a decis să întrerupă de facto relația cu Vitalie Marinuța. Decizia a fost luată la ședința Biroului politic al PLR, în urma criticilor aduse de Marinuța la adresa liderilor acestui partid pe o rețea de socializare.

Reprezentanții partidului precizează într-o notă informativă că Vitalie Marinuța nu deține niciun fel de probe în sprijinul afirmațiilor sale potrivit cărora atît el, cît și fostul ministru al Mediului Gheorghe Șalaru, dar și ministerele pe care le-au condus ar fi fost „vîndute” pe sume mari de bani.

Totodată, conducerea PLR susține că Marinuța și-a exprimat regretul pentru situația creată.

„Partidul Liberal Reformator consideră gestul lui Vitalie Marinuța drept încălcare disciplinară gravă, prin care se aduc prejudicii imaginii partidului, califică declarațiile sale drept nedemne și calomnioase și constată întreruperea de facto a relației lui Vitalie Marinuța cu partidul care l-a susținut și promovat”, se arată în nota informativă a formațiunii.

Partidul a respins și acuzațiile lui Marinuța referitoare la demisia sa. În timp ce fostul ministru al Apărării a declarat că a fost forțat să renunțe la funcția deținută, liderii PLR afirmă că demisia sa nu a fost coordonată cu conducerea partidului.

„Vitalie Marinuța s-a «autosuspendat» din activitatea politică și a solicitat o pauză care a coincis cu perioada importantă de constituire a organizațiilor teritoriale”, se mai precizează în nota informativă.

Recent, într-o postare pe o rețea de socializare, Vitalie Marinuța a acuzat indirect conducerea Partidului Liberal Reformator de trădare și complot împotriva membrilor acestui partid.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?