Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4028

Droguri ascunse în bomboane și salată, pentru deținuți

3 iul. 2014,, 17:33   Societate
4151 0
Foto: forum.md
Pe parcursul ultimelor zile, în Penitenciarul nr. 13 din Chișinău au fost înregistrate cel puțin două tentative de a transmite deținuților substanțe narcotice, informează NOI.md.

Astfel, pe 30 iunie, în timpul verificării pachetelor transmise deținuților, angajații penitenciarului au depistat trei bomboane cu conținut suspect, care semăna cu heroina. Pachetul a fost transmis de un tînăr de 18 ani și era destinat prietenului acestuia, un deținut de 21 de ani. Un alt caz s-a produs pe 1 iulie, cînd o tînără de 22 de ani a încercat să-i transmită fratelui de 31 de ani un pachet cu produse alimentare. În salată angajații penitenciarului au descoperit un pachețel de polietilenă cu un praf necunoscut de culoare gri-maro.

Ofițerul de presă al Inspectoratului General de Poliție, Adrian Jovmir, a comunicat că după aceste cazuri a fost înăsprit controlul asupra transmiterii produselor și obiectelor deținuților, pentru a evita asemenea incidente pe viitor. Cazurile respective sînt anchetate de poliția din capitală. În cazul în care analizele de laborator vor demonstra că este vorba despre substanțe interzise, persoanele vinovate vor fi trase la răspundere penală.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?