Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4027

Medvedev l-a acuzat pe Poroșenko personal de moartea oamenilor

3 iul. 2014,, 02:06   Externe
5708 12
Foto: obozrevatel.com
Prim-ministrul Federației Ruse, Dmitri Medvedev pe contul său de Facebook l-a acuzat pe președintele Poroșenko de moartea oamenilor, care va surveni, în opinia șefului guvernului rus, ca urmare a reluării operațiunii antiteroriste în estul Ucrainei.

"... Întrerupînd armistițiul Poroșenko a comis o greșeală dramatică. Aceasta va genera noi victime. Și pentru ele, el este acum responsabil personal. Revenirea la negocieri va fi mult mai complicată. Acestea sînt legile de război", - scrie Medvedev.

În plus, el a menționat "fluxul imens de refugiați" din Ucraina.

"Zeci de mii. Oamenii fug de război. Propaganda americană susține că ei merg "să se odihnească la bunici". Cinismul nu are nicio limită", - informează prim-ministrul rus.

Medvedev și-a adus aminte și de acordul de asociere cu Uniunea Europeană semnat de Ucraina: "Este dreptul Ucrainei. Dreptul Rusiei este de a trece la noi condiții de lucru cu ea. Să-și protejeze piața. Decizia privind măsurile de protecție va fi luată după consultări. Guvernul rus analizează situația. Și, de asemenea, se elaborează acțiunile noastre în cadrul Acordului CSI privind zona de comerț liber și normele OMC".

În plus, prim-ministrul FR se așteaptă la toamnă la o criză a gazelor în Ucraina.

"Ucraina nu plătește pentru gaze. Datoria este imensă. Iau gaze din depozitele subterane. La toamnă va avea loc o adevărată criză a gazelor", - este sigur premierul rus.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?