X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Becciev: Nu vom reface pavajul de pe bulevardul Ştefan cel Mare

28 iun. 2014,, 10:00   Societate
5301 1
Foto: amac.md
"Am decis să nu pierdem degeaba timpul şi banii. De aceea, nu vom remonta pavajul deasupra conductelor reparate de pe bulevardul Ştefan cel Mare", a explicat pentru NOI.md directorul general al întreprinderii "Apă-Canal Chişinău", Constantin Becciev.

Mulţi dintre locuitorii şi vizitatorii Chişinăului sînt indignaţi de prelungirea lucrărilor de înlocuire a conductelor de apă vechi pe bulevardul principal din capitală. Chişinăuienii au fost şi mai mult surprinşi de evacuarea în grabă a pavelelor şi astuparea acestor porţiuni de drum cu pietriş.

"Deja a fost încheiat un contract cu un agent economic privind reconstrucţia capitală a bulevardului Ştefan cel Mare de-a lungul întregului perimetru, nu numai a carosabilului, dar şi a trotuarelor şi gazonului. Ce rost ar avea să cheltuim bani şi să pierdem timpul pentru pavarea trotuarelor care în scurt timp ar urma să fie reparate din nou?! Am considerat această opţiune una neavantajoasă. Ne cerem scuze în fața tuturor pentru aceste incomodităţi. Răbdarea dumneavoastră să vă fie răsplătită cu unele schimbări rapide ale aspectului bulevardului preferat spre bine”, a subliniat Constantin Becciev.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?