Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Fostul ministru al Apărării Moldovei l-a numit clovn pe vicepremierul Rusiei

24 iun. 2014,, 12:38   Societate
6288 28
Foto: army.md
Fostul ministru al Apărării, Vitalie Marinuţa, l-a numit pe pagina lui de pe reţelele de socializare pe vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin, "un Cloun care nu mai are răgaz. Tot îşi "face griji" de soarta RM".

Potrivit agenţiei "Infotag", aceasta este reacţia la afirmaţiile lui Rogozin de pe blogul acestuia: "sărăcia îi obligă pe locuitorii României să plece din ţară, părăsindu-şi copiii, dar pe susţinătorii anexării Moldovei (revenirea acesteia în componenţa României - "I") nu îi jenează".

"Poate cumva ne descurcăm noi şi singuri, domnule. Ai grijă de oamenii din Siberia voastră sau de la Răsăritul Îndepărtat, căci nu de alta, dar avînd grija noastră vă veţi pierde şi ce a mai rămas din a voastră", a scris Marinuţa.

Anterior Rogozin a făcut de repetate ori declaraţii dure, sensul cărora se rezuma la faptul că Moldova, după semnarea Acordului de Asociere pe 27 iunie, va resimţi foarte curînd că a pierdut în Est, iar prima pierdere va fi "vagonaşul transnistrean".

"Infotag" precizează: Preşedintele Moldovei, Nicolae Timofti, l-a demis la începutul lunii martie pe Vitalie Marinuţa din funcţia de ministru al Apărării, după ce a criticat la şedinţa colegiului ministerului activitatea acestuia cu privire la reformarea armatei. În mai puţin de cinci ani, perioadă în care Marinuţa a deţinut postul de ministru al Apărării, în Armata Naţională au decedat nouă militari, inclusiv opt soldaţi în termen.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?