Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Încasatorii băncii jefuite activează în aceleași condiții

20 iun. 2014,, 16:22   Societate
3659 0
Foto: evz.ro
După jaful armat comis pe teritoriul centrului comercial „Metro” asupra mașinii incasatorilor, administrația băncii nu a întreprins niciun fel de măsuri pentru sporirea securității la transportarea banilor. Angajații băncii continuă să activeze în aceleași condiții de muncă.

Potrivit managerului pentru relații cu publicul din cadrul băncii, măsurile de securitate au fost la nivel înalt și pînă acum, iar toți angajații respectivi erau dotați cu arme.

„Măsurile de securitate au fost sporite și se respectau și atunci. Toți incasatorii au o pregătire specială și pot mînui arma. Toți sînt foști angajați ai MAI, în conformitate cu prevederile contractului de angajare”, a precizat reprezentantul băncii.

Amintim că, la sfîrșitul lunii mai, persoane necunoscute înarmate cu automate „Kalașnicov” au atacat mașina incasatorilor unei bănci, furînd o sumă mare de bani. În urma atacului un incasator a fost ucis, iar alți doi au fost grav răniți.

În opinia mai multor experți, acest caz tragic putea fi evitat, dacă automobilul ar fi fost blindat, iar incasatorii ar fi fost echipați cu veste anti-glonț de calitate înaltă.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?