Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Un deputat din partea PDM a devenit victima unor cunoscuţi

19 mai. 2014,, 16:25   Societate
5331 7
Foto: unimedia.info
Deputatul din partea Partidului Democrat Valeriu Tabuică a fost bătut de doi cunoscuţi, pe care i-a transportat cu automobilul propriu marca Toyota Aventis.

Anchetatorul Poliţiei Rutiere Ruslan Muzicant a comunicat agenţiei "Infotag" că "incidentul a avut loc duminică, dimineaţa devreme, la ieşirea din satul Ocniţa, raionul Ocniţa".

"Cînd cunoştinţele, pe care a fost de acord să le ducă cu automobilul, au început să bea bere şi să fumeze în salonul automobilului, Tabuică i-a mustrat, solicitîndu-le să înceteze. După ce a avut loc un schimb de replici, deputatul a ieşit din automobil a deschis portiera şi i-a rugat să iasă. Cunoscuţii l-au asaltat pe deputat şi au început să-l bată, iar apoi, luînd cheile de la automobil, l-au ameninţat cu un ciocan. Parlamentarul şi-a pierdut cunoştinţa", a spus poliţistul, spunînd că, potrivit datelor pe care le deține, alesul poporului nu era în stare de ebrietate.

Poliţistul a menţionat că unul dintre răuvoitori are antecedente penale. Ambii bătăuşi au fost reţinuţi.

Tabuică se află acasă sub supravegherea medicilor, refuzînd spitalizarea.

El a devenit deputat în parlament din partea Partidului Democrat la finele lunii februarie, după ce antreprenorul Valeriu Guma, anunţat în urmărire penală de organele de drept ale României, a demisionat voluntar. Anterior Tabuică a fost consilier în Consiliul Raional Ocniţa.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?