Eurovision stiri: 521
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1428
Preşedintele stiri: 4012

Un ex-ministru a fost acționat în judecată

13 mai. 2014,, 10:55   Politică
4436 0
Foto: noi.md
Fostul ministru al Tineretului și Sportului Octavian Țîcu a fost acționat în judecată pentru defăimare de către actualul ministru, Octavian Bodișteanu. Anunțul a fost făcut de funcționar în cadrul unui interviu acordat portalului unimedia.info.

Bodișteanu susține că la adresa lui au fost aduse acuzații absurde, iar cel care se face vinovat va răspunde pentru faptele sale. Actualul ministru a precizat însă că este prematur să vorbească detaliat despre acest dosar.

„Acum am acționat un pic altfel, bineînțeles în judecată. Eu am fost lezat, am atacat în judecată și veți afla despre toate detaliile. Este prematur să vorbim acum la acest subiect. Fiecare va răspunde pentru fapta sa, pentru cuvîntul său negîndit”, a menționat Bodișteanu.

Totodată, ministrul a anunțat că a fost verificat timp de nouă luni de organele competente, care au concluzionat că nu există temei pentru intentarea unui dosar penal pe numele lui. Acuzațiile la adresa lui Bodișteanu au venit din partea fostului ministru Octavian Țîcu, care l-a învinuit de spălare de bani.

„La intenția cuiva s-a încercat, dar din lipsă de probe dosarul a fost clasat. Nu există temei pentru prelungirea acestui dosar”, a spus Bodișteanu.

Menționăm că Octavian Bodișteanu a fost numit în funcția de ministru al Tineretului și Sportului pe 31 mai 2013, anterior la conducerea ministerului fiind Octavian Țîcu. Cel din urmă a activat în cadrul instituției timp de trei luni.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?