Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4054

Coco Gauff a făcut anunțul mult așteptat

8 mai. 19:15   Sport
1930 0

Coco Gauff a fost privată de şansa de a participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo în 2021, după ce a fost testată pozitiv cu covid, iar sportiva americană spune că obţinerea unei medalii la JO de la Paris ar fi la fel de importantă ca un succes de Grand Slam pentru ea în acest an.

Jucătoarea în vîrstă de 20 de ani este nerăbdătoare să debuteze la JO, atunci cînd competiţia de tenis va începe în data de 27 iulie, la Roland Garros, acelaşi loc unde va încerca în curînd să obţină un al doilea titlu de Grand Slam, transmite Noi.md cu referire la ziare.com

"Pentru mine, Jocurile Olimpice sînt o prioritate absolută. Aş spune că sînt egale cu turneele de Grand Slam", a declarat Gauff. "Evident, îmi doresc întotdeauna să mă descurc bine, să încerc să obţin o medalie. Dar pregătirea va fi interesantă, pentru că nu am mai făcut niciodată trecerea de la iarbă la zgură. Nu pun prea multă presiune, pentru că vreau să mă bucur pe deplin de această experienţă. Sper să o pot avea de mai multe ori în viaţa mea. O voi trata ca pe o experienţă unică în viaţă."

Obiectivul imediat al lui Gauff este să se pregătească pentru French Open, care începe la 26 mai, iar numărul trei mondial a declarat că îmbunătăţirea serviciului ar putea fi cheia pentru a obţine un nou titlu de Grand Slam, după victoria de anul trecut de la US Open.

1
0
1
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?