X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4028

Medvedev AMENINȚĂ Ucraina cu "o soartă foarte tristă"

3 mai. 2014,, 02:02   Externe
12770 16
Foto: obozrevatel.com
Prim-ministrul rus, Dmitri Medvedev, a declarat că responsabilitatea pentru evenimentele recente din Donbas revine Kievului. Deciziile guvernului ucrainean el le-a numit "criminale".

"Folosirea forței în sud-estul Ucrainei este un semn de neputință criminală a conducătorilor de la Kiev", a declarat Dmitri Medvedev, transmite Interfax-Ucraina.

"În loc de a începe un dialog normal în spiritul acordurilor de la Geneva, a-i așeza pe toți participanții la confruntare la masa negocierilor, a discuta despre compromisuri și soluții, a fost lansată o operațiune punitivă" , a declarat prim-ministrul Rusiei.

El a menționat că în operațiunea antitero se folosesc desantul și elicopterele. "Mor oamenii. Curge sînge", a constatat el.

"Responsabilitatea pentru războiul împotriva propriului popor revine celor care iau decizii penale la Kiev. Potentații din capitala Ucrainei ar trebui să-și revină și să oprească uciderea cetățenilor săi. În caz contrar, soarta țării poate fi foarte tristă", a conchis Medvedev.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?