Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

José Manuel Barroso va participa la Chișinău la o conferință privind investițiile în Moldova

15 apr. 2014,, 11:25   Economie
3367 2
Foto: agerpres.ro
O conferință privind investițiile în Republica Moldova va avea loc la 12 iunie 2014. Tot în această perioadă președintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso, va efectua o vizita la Chișinău și va participa la această conferință, transmite NOI.md. Potrivit unui comunicat emis de Uniunea Europeană, Bruxelles-ul își confirmă obiectivul de a consolida în continuare asocierea politică și integrarea economică cu Moldova și intenționează să semneze Acordul de asociere, incluzînd Zona de Liber Schimb, nu mai tîrziu de iunie 2014.

Conferința se va axa pe activitățile de întreprinzător și de investiții în Republica Moldova, deoarece experiența altor țări europene demonstrează beneficiile economice impunătoare și pe termen lung pe care Acordul le va aduce. Principalul aport al conferinței pentru investitorii din Republica Moldova vor fi discuțiile privind termenii practici ai Acordului de liber schimb pentru afacerile lor.

Conferința va oferi, de asemenea, oportunități întreprinderilor, pentru a se prezenta și a-și promova produsele și serviciile. Instituțiile financiare internaționale și organizațiile de sprijin pentru întreprinderi vor oferi participanților informații despre activitățile lor în Republica Moldova. Conferința va avea un format interactiv. Programul detaliat al conferinței va fi publicat în luna mai.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?