X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

La Chișinău vine favoritul femeilor ‒ Stas Mihailov! ©

1 apr. 2014,, 19:00   Showbiz
29194 0
Foto: starnote.ru
Pe 2 iunie, la Palatul Național „Nicolae Sulac” va avea loc concertul interpretului rus Stas Mihailov.

Favoritul publicului feminin îşi va bucura admiratoarele de la Chișinău cu un nou program concertistic, dar și cu noul său album ‒ „Joker”. În prima parte a concertului cîntăreţul va interpreta melodiile de pe acest nou album solo, al 14-lea la număr, iar în cea de-a doua parte va cînta hiturile sale vechi, îndrăgite demult de public.

Albumul „Joker” marchează o nouă etapă în activitatea lui Stas Mihailov și descoperă încă o fațetă a talentului său ‒ cea de filozof care reflectează asupra vieții și destinului său.

În opinia lui Stas, acum este nevoie de cîntece care abordează teme morale grave ce ne determină să ne oprim și să se ne gîndim. Albumul conține un ciclu de cîntece lirice pe versurile lui Esenin, cîntece despre război și şlagăre cu ritmuri dansante. La tot acest "arsenal muzical" al său, Stas Mihailov a adăugat cîntece pe teme spirituale, care nu-i vor lăsa indiferenţi nici chiar pe cei mai exigenți ascultători.

Concertul va începe la ora 19:00.

Biletele pot fi procurate de la casele Palatului Naţional începînd cu 7 aprilie. Prețul acestora variază între 600 pînă la 2.400 de lei.

Rezervări de bilete – la telefonul 069 202 502.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?