Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Belkovski: Numai Timoșenko îl poate opri pe Putin (VIDEO)

27 mar. 2014,, 01:11   Externe
13114 16
Foto: archipelag.ru
Iulia Timoșenko este singurul politician ucrainean capabil să-l oprească pe președintele rus Vladimir Putin în expansiunea sa. O astfel de opinie a expus în cadrul unei conferințe de presă publicistul rus Stanislav Belkovski.

"Singurul politician ucrainean care-l poate stăvili este Iulia Timoșenko, indiferent de atitudinea pe care o are față de dînsa. O consideră cel mai puternic politician ucrainean în măsură să îndeplinească obligațiile asumate", - a spus expertul.

Potrivit lui, în timpul aflării lui Timoșenko în funcția de prim-ministru, "au avut o colaborare foarte strînsă și constructivă", iar "Iulia Timoșenko a îndeplinit riguros obligațiile sale față de Putin, de exemplu, într-o problemă sensibilă pentru el, ca închiderea sălilor de jocuri de noroc pe teritoriul Ucrainei".

Belkovski, de asemenea, admite că, în cazul scindării Ucrainei în două părți, președintele Rusiei ar fi de acord cu varianta președinției Iuliei Timoșenko în vestul Ucrainei și a lui Viktor Ianukovici în est.

În același timp, expertul a precizat: "Nu stiu ce scenariu va fi aplicat, deoarece toate deciziile sînt luate de un număr limitat de persoane".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?