X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3997

SIS răspunde acuzațiilor venite din partea lui Viorel Morari

19 iun. 2019,, 10:10   Societate
3283 1

După ce fostul șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, a făcut mai multe dezvăluiri în cadrul unui club de presă, Serviciul de Informații și Securitate (SIS) a venit cu o reacție prin care dezminte că ar avea vreo implicare în caz.

„Serviciul de Informaţii şi Securitate neagă cu vehemenţă implicarea sa în urmărirea vizuală a ex-procurorului - șef al Procuraturii Anticorupție şi face un apel către domnul Morari de a evita insinuările şi supoziţiile. În acest sens, SIS se declară deschis pentru orice discuţie privind situaţia creată pentru a exclude interpretările vădit eronate, lipsite de argumente.

Totodată, reiterăm că Serviciul de Informaţii şi Securitate în activitatea sa acționează în strictă conformitate cu prevederile legale cu respectarea drepturilor şi libertăţilor persoanei”, este comunicatul emis presei de către SIS.

Amintim că Viorel Morari a declarat că ar fi fost urmărit de cîteva mașini. El a presupus că este vizat în anumite măsuri de investigație la care participă și SIS. Deși Realitatea.md l-a contactat de mai multe ori pentru a comenta scandalul în care apare numele său, tefonul său era deconectat. Abia ieri, după clubul de presă, ne-a venit mesaj de la operator că persoana a devenit disponibilă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?