X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4053

Plecarea lui Bolboceanu din Partidul Democrat nu înseamnă prăbuşirea lui

7 mar. 2014,, 17:33   Politică
4740 4
Foto : point.md
„Plecarea deputatului Bolboceanu din fracţiunea parlamentară a PDM nu înseamnă prăbuşirea partidului, ca o componentă a coaliţiei de guvernare”, consideră politologul Vitalie Andrievschi.

În discuţia cu corespondentul agenţiei „Infotag”, el a amintit că Bolboceanu nu aparţinea niciunui grup din PDM, ci a fost exponentul Partidului Social Democrat.

„Cred că el nu-şi vedea viitorul în PDM, în listele de accedere în parlament, de aceea nu a dorit să încerce soarte, preferînd vrabia din mîină păsării de pe gard. Bolboceanu a ales alternativa, în loc să aştepte la scara partidului invitaţia în noua echipă”, a presupus politologul.

Andrievschi consideră că plecările deputaţilor din toate fracţiunile actualului parlament vor continua.

„Aici nu e problema în PDM, dar în faptul că, cu jumătate de an pînă la alegeri, a început să se formeze preferinţele liderilor la elaborarea noilor liste. Unii dintre actualii deputaţi, înţelegînd că nu au perspectivă politică, caută variante pentru a-şi întreţine familiile”, a conchis expertul, menţionînd că există forţe şi persoane, care le fac deputaţilor propuneri greu de refuzat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?