Arşiţa stiri: 153
Jocurile Olimpice stiri: 124
Transnistria stiri: 1410

FinComBank triumfă la concursul „Marca Comercială a Anului 2023” ©

14 iun. 12:27   Business
3115 0

Anul acesta, FinComBank s-a bucurat de o dublă apreciere la concursului „Marca comercială a anului 2023”, în cadrul evenimentului anual Gala Businessului Moldovenesc, și a obținut două distanții prestigioase la categoria „Servicii financiare”. Aceste premii remarcabile confirmă angajamentul băncii de a oferi servicii financiare de înaltă calitate și de a sprijini comunitatea locală.

În cadrul ceremoniei de premiere, FinComBank a fost distinsă cu următoarele trofee:

  • „Medalia de Aur”, nominalizarea „APRECIEREA CONSUMATORULUI"
  • „Medalie de Aur”, nominalizarea „MARCA LOCALĂ"

Premiul „APRECIEREA CONSUMATORULUI” reflectă devotamentul nostru constant față de satisfacția clienților. Această distincție subliniază eforturile continue ale FinComBank de a înțelege și a răspunde nevoilor și dorințelor consumatorilor, prin oferirea de servicii fiabile și inovative.

O altă distincție importantă este „MARCA LOCALĂ”, care reprezintă un tribut adus angajamentului nostru față de comunitatea din Republica Moldova, fiind un brand autohton de încredere. FinComBank se dedică susținerii economiei locale și prosperității comunității, demonstrând astfel un sprijin ferm și constant pentru dezvoltarea locală.

Aceste distincții nu ar fi fost posibile fără încrederea și loialitatea clienților noștri, precum și fără eforturile neîncetate ale echipei FinComBank. Trofeele date încă o dată reflectă angajamentul băncii de a fi un partener de încredere și un promotor al excelenței în domeniul financiar.

FinComBank numără peste 30 de ani de experiență pe piața locală. Activitatea noastră se concentrează pe operațiuni bancare cu persoanele fizice și persoanele juridice din Moldova, numărând peste 200.000 de clienți. Cu sediul central în Chișinău, banca dispune de 19 sucursale și 53 de agenții. Atât oficiul central, cât și subdiviziunile numără în jur de 800 de angajați.

Concursul „Marca Comercială a Anului” este organizat de către Camera de Comerț și Industrie, în colaborare cu Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală. Acest concurs se desfășoară anual începând cu anul 2003 și are drept scop familiarizarea consumatorilor cu cele mai bune mărci de pe piața autohtonă, promovarea practicilor de succes în domeniul businessului, precum și premierea excelenței afacerilor din Republica Moldova.

FinComBank – într-un pas prin viață!

2
1
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?