Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Un astronom amator a depistat o flotă de OZN pe Soare (VIDEO)

1 mar. 2014,, 01:38   Ştiinţă şi IT
11787 0
Foto: youtube.com
La 25 februarie în extremitatea estică a Soarelui a avut loc o erupție de 24 minute de clasa X 4.9/2B . Oamenii de știință estimează că erupția a fost cea mai puternică din ultimii 2 ani și una dintre cele mai puternice din ciclul solar actual, adică în ultimii 11 ani.

Cu toate acestea, experții cred că erupția nu amenință pămîntenii, nu se așteaptă furtuni magnetice, deoarece focarul erupției se află în extremitatea estică a stelei, iar fluxul de plasmă trece de planeta noastră.

Între timp, un astronom-amator din Snejinsk (Rusia) a înregistrat după erupția solară din 25 februarie obiecte misterioase, care roiau în jurul Soarelui.

Potrivit observatorului, este sosirea extratereștrilor pe orbita soarelui. "O uriașă flotă de OZN-uri repară Soarele după erupția gigantică din 25 februarie 2014 - a comentat ufologul materialul video, menționînd că multe obiecte au structura și forma regulată. – OZN-urile sînt prezente pe suprafața Soarelui! Se mișcă și nu sînt particule încărcate, moloz sau pixeli de interferență ! Sînt OZN-uri adevărate de proporții gigantice ! "Ei" au sosit!".

Apropo, informațiile potrivit cărora în vizorul SOHO nimeresc periodic obiecte zburătoare neidentificate, devine din cînd în cînd publică. NASA fie evită comentariile, fie explică imaginile ciudate prin erori în transmiterea imaginilor digitale pe Pămînt.

Meteorologul Scott Stevens din SUA, în urmă cu cîțiva ani, a acuzat NASA că ascunde de public materialele transmise pe Pămînt de telescopul solar SOHO. El a spus că a analizat toate imaginile de arhivă disponibile ale telescopului solar și a descoperit fotografii ale acelorași obiecte în diferiți ani.

Stevens susține că OZN-urile sînt surprinse de SOHO cu puțin timp înainte de marile explozii solare și consideră că extratereștrii petrec careva experimente, iar schimbările în activitatea solară sînt o consecință a experimentelor extratereștrilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?