X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Mass-media au demonstrat că Kliciko este rezident al Statelor Unite (Foto)

20 ian. 2014,, 16:24   Externe
6316 8
Foto: obozrevatel.ua
Liderul formațiunii UDAR, deputatul Vitali Kliciko este rezident al Statelor Unite ale Americii. El a depus o declarație fiscală care conține numărul de asigurare socială din SUA.

Acest lucru este demonstrat de documentele deținute de publicația "Zakon i business".

De notat că numărul de asigurare socială (SSN - Social Security Number) este utilizat de către guvernul SUA pentru a identifica cetățenii și rezidenții săi, precum și pentru evidența veniturilor lor. Numărul asigurării sociale permite accesul la multe servicii și proceduri, care sînt prestate de instituțiile de stat ale SUA a cetățenilor și rezidenților săi.

Este de remarcat că, potrivit declarației prezentate, astfel de numere au și membrii familiei Kliciko - soția și copiii.

Potrivit declarației pentru anul 2012 a liderului partidului UDAR, venitul său a constituit aproape 12 milioane de dolari SUA . În grivne aceasta echivalează cu circa 100 de milioane, deși în bugetul de stat al Ucrainei Vitali nu a plătit nici un ban.

Recent în mass-media s-a vehiculat informația că Kliciko are statutul de rezident și are dreptul de ședere permanentă în două țări străine - SUA și Germania.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?