Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

Vlad Filat a lansat un îndemn la adresa partidelor politice

20 ian. 2014,, 14:36   Politică
5572 9
Foto: noi.md
Liderul PLDM, Vlad Filat, se arată convins că în acest an actuala guvernare va trebui să facă față mai multor provocări venite din partea unor forțe politice care doresc să pericliteze integrarea europeană a țării. În acest sens, fostul premier îndeamnă partidele să dea dovadă de maturitate politică. Declarațiile au fost făcute de Filat în cadrul unui briefing de prezentare a listei obiectivelor PLDM pentru anul 2014.

„Chiar dacă anul 2014 este un an electoral, vom avea maximă responsabilitate pentru buna guvernare a țării în direcția integrării europene. Anul 2014 nu va fi un an ușor – va trebui să facem față mai mult ca oricînd multiplelor provocări, va trebui să dăm dovadă de maximă maturitate politică. Este important să acționăm chibzuit”, a remarcat Filat.

Liberal-democratul a subliniat că acest an va aduce schimbări importante din perspectiva nivelului de trai al populației. În context, președintele PLDM a promis pensii mai mari, drumuri mai bune și crearea de noi locuri de muncă.

„În acest an cetățenii urmează să resimtă efectele de modernizare a Moldovei. Crearea locurilor de muncă va fi un obiectiv central, iar agricultura este un domeniu strategic în acest sens. Va fi un an important din punctul de vedere al infrastructurii”, a menționat Filat.

Președintele PLDM a ținut să precizeze că în scurt timp partidul său va lansa o mișcare populară de informare în sprijinul integrării europene.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?