Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4028

Consilierul lui Putin: Euromaidanul poate fi calificat ca schizofrenie

31 dec. 2013,, 12:47   Externe
6431 11
Foto: slon.ru
Consilier președintelui Rusiei, Serghei Glaziev, în articolul său publicat în National Interest, a comparat Euromaidanul din Ucraina cu schizofrenia, informează "Radіo Svoboda".

Potrivit consilierului lui Putin, "realitatea acordului de asociere nu are nimic de a face cu acea versiune, vis propus susținătorilor săi din Ucraina".

Glaziev susține că realitatea despre care scrie el nu înseamnă pentru ucraineni îmbunătățira vieții sau "noi drepturi în Europa".

"Proiectul Acordului de asociere, despre care vorvesc liderii Euromaidanului este o povară potențială a noilor angajamente pentru Ucraina și anume: angajamentul de a pune în aplicare directivele europene privind politica comercială, reglementarea tehnologică și antimonopol, control veterinar și fitosanitar , subvenții și achiziții publice, drepturile de proprietate intelectuală și obligația de a urma politica externă europeană", - a scris Glaziev.

El a adăugat că " în cazul semnării acordului de asociere cu UE, Ucraina se pune sub jurisdicția europeană și se transformă, de fapt, într-o colonie".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?