Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504

Atenție! Modificări de itinerar în capitală pentru 17 rute de autobuz și troleibuz

7 dec. 2013,, 09:00   Societate
3965 0
Foto: nastas.md
Circulaţia transportului public pe bulevardul Ștefan cel Mare din capitală va fi reorganizată în acest weekend în legătură cu anumite lucrări de reconstrucţie a reţelelor de canalizare, transmite NOI.md.

Rutele de troleibuz nr. 1, 5, 8, 22, 28 vor face tur de pe bulevardul Ştefan cel Mare pe străzile Alexei Şciusev, Bucureşti, Ciuflea şi în continuare pe traseele stabilite, iar retur de pe bulevard pe străzile Ciuflea, Bucureşti, Alexei Şciusev, Mihai Viteazul, Columna, Henri Coandă, Piaţa Dimitrie Cantemir şi în continuare pe traseele stabilite.

Ruta de troleibuz nr. 4 va face tur de pe strada Alexei Şciusev pe străzile Bucureşti, Ciuflea şi în continuare pe traseul stabilit, iar în direcţia opusă de pe bulevardul Ştefan cel Mare pe străzile Ciuflea, Bucureşti, Alexei Şciusev, Vasile Lupu şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de troleibuz nr. 2 va circula de la str. Gh. Asachi pe străzile Pan Halippa, Ismail, bulevardul Ştefan cel Mare şi în continuare pe traseul stabilit.

Rutele de autobuz nr. 3, 5, A, 122 va face tur de pe bulevardul Ştefan cel Mare pe străzile Vasile Alecsandri, Bucureşti, Ciuflea şi în continuare pe traseele stabilite, iar retur de pe bulevardul Ştefan cel Mare pe străzile Ciuflea, Bucureşti, Mihai Eminescu, bulevardul Ştefan cel Mare şi în continuare pe traseele stabilite.

Rutele de autobuz nr. 17, 46 vor circula de pe bulevardul Ştefan cel Mare pe străzile Vasile Alecsandri, Bucureşti, Ismail, bulevardul Ştefan cel Mare, Ciuflea, Bucureşti, Alexandr Puşkin, bulevardul Ştefan cel Mare şi în continuare pe traseele stabilite.

Rutele de autobuz nr. 18, 33, 44 vor circula de pe strada Tighina pe străzile Columna, Ismail, bulevardul Ştefan cel Mare, Constantin Negruzzi şi în continuare pe traseele stabilite.

Ruta de autobuz nr. 11 va circula de pe strada Tighina pe străzile Columna, Ismail, Bucureşti, Mihai Eminescu, bulevardul Ştefan cel Mare şi în continuare pe traseul stabilit.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?