X 
Eurovision stiri: 513
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4004

Expert: Regimul liberalizat de vize e o promisiune deșartă în pragul alegerilor parlamentare

18 noi. 2013,, 17:29   Politică
4882 3
Foto: noi.md
Liberalizarea regimului de vize cu Uniunea Europeană în toamna anului viitor este imposibilă. Analistul politic Anatol Plugaru a subliniat astăzi pentru NOI.md că partidele de guvernămînt au intrat în campanie electorală și încearcă prin diferite declarații și promisiuni goale să atragă electorat.

Anatol Plugaru își explică poziția făcînd referire la promisiunile anterioare eșuate ale actualei guvernări. ”Cîte promisiuni au fost făcute și cu ce ne-am ales? Patru ani au trecut și nu vedem nicio schimbare. Acum, cînd a mai rămas puțin pînă la următoarele alegerile parlamentare, încearcă să se mențină la putere promițînd oamenilor regim liberalizat de vize. Va oferi acest regim de vize locuri de muncă oamenilor? Nu. Această facilitate este doar în favoarea a 10% dintre moldoveni. Ceilalți sînt săraci și nu-și pot permite călătorii în Europa. Nu fac altceva decît să ducă oamenii de nas”, a precizat analistul politic.

Amintim că recent, ministrul de externe Natalia Gherman a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că cetățenii Republicii Moldova ar putea călători liber în Uniunea Europeană începînd cu toamna anului viitor.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?