X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Oameni de afaceri din Danemarca intenţionează să înceapă producția de carne de porc în Moldova

18 noi. 2013,, 11:00   Economie
4900 7
Foto: graiulsalajului.ro
Un grup de investitori din Danemarca intenționează să înceapă producţia cărnii de porc în Republica Moldova, comunică NOI.md. Acest lucru a fost declarat de către un grup de potenţiali investitori în timpul întrevederii cu ministrul moldovean al agriculturii, Vasile Bumacov. Finn Mikkelsen şi colegii săi din Danemarca intenţionează să investească sursele lor financiare şi cunoştinţele acumulate în afacerile din sectorul creşterii porcinelor în Republica Moldova, dar şi a producerii cărnii de porc.

Ministrul agriculturii a susținut inițiativa potențialilor investitori danezi, promiţîndu-le tot suportul pentru lansarea afacerilor în Republica Moldova. Bumacov a mai specificat că ramura zootehnică în ţara noastră se află în prezent în proces de revigorare şi are nevoie de suport din partea specialiştilor de peste hotare, iar în acest sens sînt salutabile toate încercările de creare a întreprinderilor mixte.

Menţionăm că aceasta este deja a patra vizită a specialiştilor din Danemarca în Republica Moldova, care au vizitat mai multe întreprinderi de profil, urmînd să prezinte într-un viitor apropiat un plan de afaceri pentru conlucrarea cu sectorul zootehnic din ţara noastră.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?