Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4022

Primăria Chișinău are un nou consilier

21 oct. 2013,, 12:40   Societate
3011 0
Foto: noi.md
Primăria Chișinău are un nou consilier pentru relațiile cu structurile de forță ale statului. Este vorba despre Iurie Cuculescu, a anunțat astăzi, în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale, primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, transmite NOI.md.

Dorin Chirtoacă a subliniat că Iurie Cuculescu vine să-l înlocuiască pe fostul consilier, Vadim Cojocaru, numit de parlament în primăvara anului curent în calitate de vicedirector al Centrului Național Anticorupție. ”Iurie Cuculescu este angajat de la 2 octombrie în funcția de consilier pe relația cu structurile de forță ale statului. Pînă acum a fost dl Cojocaru, dar dumnealui a trecut cu serviciul la CNA”, a precizat edilul.

Iurie Cuculescu este colonel de poliție și a activat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne în mai multe posturi începînd cu anii 90. ”Am început activitatea ca inspector al Poliției Criminale din sectorul Rîșcani. Apoi am activat în calitate de șef la Paza de Stat timp de doi ani. După aceea, am activat în cadrului sectorului Rîșcani, iarăși în calitate de șef de post. De curînd am activat în cadrul Departamentului pentru combaterea crimelor organizate și corupție, fiind responsabil pe situația din municipiul Chișinău”, a menționat Cuculescu.

De asemenea, noul consilier a activat mai mulți ani în cadrul aparatului central al MAI, Departamentul ordine publică, iar de curînd a deținut funcția de președinte al Centrului Național pentru Combaterea Narcomaniei și Narcobusinessului și a fost membru al Comisiei Antidrog în cadrul guvernului.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?