X 
Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4060

Primăria Municipiului Chișinău, premiată la Erevan

17 mai. 08:15   Capitala
1226 0

Momente inedite pentru Chișinău. Primarul General, Ion Ceban, informează despre faptul că, astăzi, 16 mai, Primăria Capitalei a fost premiată la Reuniunea Anuală a Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare și Forumul de Business, ediția 2024, evenimente care s-au desfășurat la Erevan, Armenia.

Mai exact, Primăria Chișinău a fost menționată în două rînduri, obținînd, în premieră, Premiul mare pentru cea mai bună componentă digitală din cadrul Proiectului „Reabilitarea rîului Bîc și protecție împotriva inundațiilor”, precum și medalie de argint, la categoria reziliență climaterică, în cadrul competiției proiectelor BERD.

„Este o onoare pentru noi, iar aceste premii sînt adjudecate pentru prima dată de către Chișinău. Mulțumesc întregii echipe care depune eforturi în realizarea proiectelor cu implicarea și suportul partenerilor de dezvoltare”, a scris Ion Ceban.

Amintim că, o delegație din cadrul Primăriei Capitalei efectuează, în aceste zile, o vizită oficială la Erevan, Armenia. Pe lîngă participarea la Reuniunea anuală a Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare și la Forumul de Business, ediția 2024, delegația de la Chișinău a avut și o întrevedere cu conducerea Primăriei din Erevan, abordînd mai multe subiecte de interes comun.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?