X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4020

Medvedev a promis Ucrainei soarta Ciprului și Greciei (VIDEO)

24 sep. 2013,, 09:29   Externe
4258 2
Foto: mir24.tv
Prim-ministrul rus, Dmitri Medvedev nu exclude că în cazul în care Ucraina va semna acordul de asociere cu Uniunea Europeană, o așteaptă o criză similară celei cipriote și grecești și a chemat Kievul să recunoască acest lucru, transmite RIA " Novosti ".

"Aceasta este o alegere despre care partenerii noștri trebuie să spună sincer poporului Ucrainei: " Știți, noi credem că pentru țara noastră este mult mai util astăzi de a crea o astfel de alianță cu Europa. După aceasta totul va fi bine și ne vom dezvolta ca și alte țări europene, cum ar fi Grecia, Cipru, sau ca alte state ", - a spus el.

Cu toate acestea, a remarcat prim-ministrul, în prezent, Kievul continuă să asigure cetățenii săi că în urma semnării unui acord de asociere este posibil un careva acord special cu țările Uniunii vamale, inclusiv Rusia.

"Din păcate, ei vorbesc un pic diferit – ei spun că vom fi capabili să ședem cu ușurință pe două scaune, și aici, și acolo putem sta și să profităm și de una și de alta. Nu va merge, nu trebuie mințiți oamenii ", - a concluzionat Medvedev, adăugînd că, după intrarea în vigoare a acordului, Ucraina va pierde toate privilegiile în comerțul cu Uniunea vamală.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?