Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427
Preşedintele stiri: 4009

VESTE FOARTE TRISTĂ pentru prinţul William. Ministerul britanic al Apărării A FĂCUT ANUNŢUL DECESULUI

19 sep. 2013,, 11:35   Externe
12989 2
Foto: libertatea.ro
Ministerul britanic al Apărării este legat de una dintre cele mai triste veşti pe care prinţul William le-a primit în ultimul timp: cei doi cîini de pază ai acestuia de pe vremea de cînd acesta îşi satisfăcea stagiul militar au fost eutanasiaţi.

Totul s-a întîmplat la două zile după ce acesta a părăsit baza militară, din motive obiective, aşa cum au comunicat oficiali din Apărare, potrivit BBC. Săptămîna trecută, prinţul William şi-a încheiat stagiul militar la baza aeriană din Anglesey.

La această măsură s-a ajuns după ce s-a încercat găsirea unei noi case pentru cei doi cîini, iniţiativă rămasă fără niciun rezultat. Cîinele Brus era foarte bătrîn, iar Blade avea "probleme comportamentale".

Patrupedele făceau parte dintr-o unitate de pază şi protecţie a ducelui de Cambridge, dar totodată erau la dispoziţia întregii baze. Prinţul William a început antrenamentul la bază în ianuarie 2009 şi a absolvit în 2010, ca pilot de căutare şi salvare. Pentru a se dedica obligaţiilor în cadrul familiei regale, acesta a anunţat că părăseşte armata.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?