Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4027

Putin este în pericol sau cît costă Medvedev?

18 sep. 2013,, 02:55   Externe
4757 0
Foto: eurasianews.md
Domnilor, întoarceți datoriile la timp, altfel vor veni să vă ia cele mai prețioase lucruri! Recent, executorii judecătorești din orașul Kirov au confiscat un lucru aproape sacru – portretul șefului guvernului Federației Ruse, Dmitri Medvedev.

Portretul aparținea unui om de afaceri local, care datora statului circa 300 de mii de ruble. Potrivit serviciului de presă al Serviciului regional al executorilor judecătorești, este vorba despre o fotografie color de formatul A3 într -un cadru argintiu.

Omul de afaceri, căruia nu-i plăcea să-și achite datoriile, iubea autoritățile. Executorii judecătorești care au venit să-i sechestreze averea, nu au găsit în apartament nimic valoros – tipul a dovedit să scoată totul din casă. Cu toate acestea au observat două portrete – al președintelui FR și al prim-ministrului. Și tricolorul rus. Fără aceste lucruri, debitorul, probabil, că nu putea trăi.

Omul de afaceri i-a rugat pe executori să-i lase steagul și portretul lui Putin. Dar a fost de acord să se despartă de portretul lui Medvedev.

Din păcate, portretul confiscat nu va acoperi nici pe departe datoria. Pentru că costă cel mult 3000 – 3500 ruble. În cazul în care omul de afaceri ar fi iubit autoritățile mai mult și nu s-ar zgîrci, el ar fi comandat un portret pe pînză într- un cadru solid – acesta ar fi costat circa 25 000 ruble. Iar dacă ar fi fost un patriot adevărat ar fi cumpărat opera artistului Victor Deriughin. Tabloul "Dmitri Medvedev în sala Alexandrovski din Kremlin ", semnat de Deriughin este estimat la circa 5 milioane de ruble, dar nimeni nu îl cumpără.

Executorii judecătorești au scos de pe mîna răuplatnicului ceasul și un inel de aur. Dar nici așa datoria nu a fost acoperită. Astfel și Putin este acum în pericol. Cu toate acestea, nici el nu îl va salva pe omul de afaceri: în valoare monetară el nu este mai scump decît Medvedev.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?