Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

IFPS: timp de o săptămînă de verificări a legalităţii activităţii transportatorilor auto de pasageri au fost aplicate amenzi în sumă de 550 mii de lei

23 aug. 2013,, 16:20   Societate
2363 0
Foto : noi.md
Pe parcursul unei singure săptămîni de verificare a legalităţii activităţii transportatorilor auto de pasageri, au fost aplicate amenzi în mărime de 550 mii de lei. Despre aceasta a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, şeful Inspectoratului Fiscal Principal de Stat (IFPS), Ion Prisăcaru. El a menţionat că, de asemenea, a fost pus sechestru pe proprietate, iar două unităţi de transport au fost confiscate.

"Acţiunile de verificare a legalităţii activităţii de transport au loc nu doar în raport cu agenţii economici care transportă pasageri, dar şi în raport cu cei care transportă mărfuri", a comunicat Prisăcaru.

Conform comunicatelor anterioare pe data de 19 august, Inspectoratul Fiscal Principal de Stat a început verificarea legalităţii transportului auto de pasageri. Verificările au fost organizate în cadrul acţiunii "Serviciul Fiscal în ajutorul transportatorilor oneşti". În acest fel, autorităţile îşi propun să descurajeze activităţile ilicite în domeniul respectiv, care la modul direct afectează atît siguranţa cetăţenilor, cît şi calitatea serviciilor oferite de operatori şi transportatori. Acţiunea va dura pînă pe 19 septembrie 2013.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?