X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 511

10 cîștigători ai Premiului Național! Vezi lista acestora

20 aug. 2013,, 11:30   Showbiz
3314 0
Foto : radiochisinau.md
Comisia pentru decernarea Premiului Național a ales prin vot secret premianții ediției curente. Astfel, cîștigătorii Premiului Naţional 2013 au fost desemnați: pictorița Eleonora Romanescu, compozitorul și dirijorul Gheorghe Mustea, artistul vocalist Mihail Munteanu, cineastul, regizorul și producătorul Victor Bucătaru, scriitorul Spiridon Vangheli, colectivul de autori Ion Ababii, colectivul de autori Andrei Munteanu și doctorul habilitat în agricultură Maria Goncearuc, doctorul habilitat în agricultură și elaborarea tehnologiilor în obținerea produselor apicole Nicolae Eremia și antrenorul lotului naţional de box Petru Caduc, transmite NOI.md.

Candidatura regretatului regizor Victor Bucătaru a fost recunoscută perfect eligibilă din considerentul că era în viață la momentul depunerii dosarului pînă la data limită.

În total, 31 de personalităţi au concurat pentru Premiul Național din acest an, a cărui valoare constituie 100 de mii de lei. Premierea cîștigătorilor se va desfășura pe 26 august, la Palatul Naţional „Nicolae Sulac", în cadrul festivităţii dedicate Zilei Independenţei R. Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?