Eurovision stiri: 513
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384

Grupul Hadârcă a decis cum se va numi partidul liberalilor reformatori

2 aug. 2013,, 12:10   Politică
5171 6
Foto: inprofunzime.md
Liberal reformatorii au decis cum se va numi noul partid politic pe care planifică să-l lanseze în toamnă. Noua formațiune va fi intitulată Partidul Liberal Reformator din Moldova.

Decizia a fost luată în cadrul reuniunii generale a Consiliului de Reformare a Partidului Liberal , relatează NOI.md.

În centrul discuțiilor s-au aflat probleme de ordin organizatoric şi juridic legate de demararea campaniei de colectare a semnăturilor membrilor viitorului partid şi ale susţinătorilor lui în vederea îndeplinirii formelor necesare înregistrării lui la Ministerul Justiţiei.

Concomitent cu declanşarea acţiunilor de colectare a semnăturilor, la şedinţă au fost discutate şi adoptate prin consens reperele ideologice de promovare a viitorului partid, care trebuie să însoţească campania de colectare.
La şedinţă au fost constituite, de asemenea, echipele şi coordonatorii lor, însărcinate cu lucrul asupra Statutului şi Programului viitorului partid.

NOI.md menționează că membrii Consiliului de reformare a PL au anunțat pe 22 iulie că intenționează să formeze, pînă în toamna acestui an, un partid politic, care se va menține în albia doctrinei liberale.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?