Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Delegația Mișcării de Tineret ”Voievod” a sosit în Praga (FOTO)

27 iul. 2013,, 12:23   Societate
2955 0
Foto: noi.md
40 de sportivi ai Mișcării de Tineret ”Voievod” din Republica Moldova și ai Alianței Naționale ”YMCA” din Moldova au sosit în Praga pentru a participa la Festivalul european YMCA. Tinerii vor activa și în calitate de voluntari. Ei și-au început activitatea prin amenajarea teritoriului complexului expozițional din centrul capitalei Cehiei, unde se va desfășura festivalul.

Voluntarii vor întîmpina participanții din alte țări și vor asigura securitatea internă a manifestației. ”Voluntarii din Moldova din nou au dat dovadă de responsabilitate și operativitate”, a menționat managerul general al festivalului, Ian Luck.

Festivalul YMCA din Praga este la a treia ediție. Evenimentul este organizat o dată în 5 ani, iar echipa din Moldova este la a doua participare.

YMCA este o mișcare mondială de tineret, care oferă sprijin tinerilor. Sloganul actualei ediții este ”Iubiți viața!”. Programele festivalului sînt dedicate problemelor păcii, dreptății, democrației, modului sănătos de viață și creștinismului.

Festivalul se va desfășura în perioada 4-10 august.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?