Eurovision stiri: 524
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4013

Jurnalistul Constantin Cheianu, amenințat. ”E ultimul avertisment”

17 iul. 2013,, 15:02   Societate
3861 4
Foto: pentruea.md
Constantin Cheianu, jurnalist și scriitor, face apel către oamenii legii să identifice cine este autorului unui SMS, prin care acesta este amenințat.

În plîngerea pe care a adresat-o acesta procurorului general, ministrului Recean și președintelui Nicolae Timofti, acesta scrie: ”La data de 15 iulie 2013, în jurul orei 10:26, am fost ameninţat sub forma unui mesaj scurt SMS la numărul meu de telefon mobil, cu următorul conţinut: „Opreste-te caci astfel va vom opri noi si pe tine si pe Jurnal ori nu aveti alte subiecte. Ii ultimul avertisment”.

Acest mesaj a fost expediat de la un număr necunoscut prin intermediul mesajului SMS şi, după cum reiese din textul acestora, constituie o ameninţare directă asupra vieţii şi sănătăţii mele şi a familiei mele, a inviolabilităţii domiciliului, scopul cărora este de a mă reduce la tăcere prin orice mijloace de intimidare”.

Cheianu presupune că amenințarea este legată direct de activitatea sa de jurnalist, pe care o desfășoară la un post local de televiziune și mai ales despre opiniile sale privind ”structurile oligarhice din Moldova”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?