Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Șupac: În Parlament a apărut cel de-al 36-lea transfug

7 sep. 2017,, 11:22   Politică
5315 5

„Testul la rezistență și decență în Parlamentul de la Chișinău continuă”. Astfel a comentat șefa fracțiunii parlamentare a PCRM, Ina Șupac, plecarea deputatului Iurie Dîrda din PL, informează NOI.md.

Deputata a sugerat că a venit rîndul liberalilor să plătească pentru acțiunile lor. Ea a mai remarcat că în Legislativ au rămas însă și oameni demn de respect.

„În Parlament a apărut încă unul, al 36-lea la număr transfug-trădător. Eu deja demult am încetat să întorc comentariile verbale sarcastice celor care, la rîndul lor, ironizau pe marginea trădărilor care au avut loc în raport cu PCRM. Bumerangul se întoarce la ei. Ei bine, testul la rezistență și bun-simț continuă. Îi respect pe cei care trec acest text unic, indiferent de ideologii și viziuni politice. Din fericire, în actualul Parlament sînt oameni demn de respect în această privință. Asta bucură”, a reacționat Ina Șupac.

Menționăm că deputatul PL Iurie Dîrda a anunțat că părăsește fracțiunea parlamentară a PL și va continua să activeze în calitate de deputat independent. El și-a argumentat decizia prin faptul că a devenit ținta unei campanii de denigrare și nu dorește că formațiunea liberală să fie afectată de acest scandal.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?