Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Un deputat liberal îl părăsește pe Ghimpu

7 sep. 2017,, 09:40   Politică
5035 5

Deputatul Iurie Dîrda a anunțat că părăsește Partidul Liberal. El a făcut acest anunț pe o rețea de socializare, precizînd că va continua să activeze în calitate de deputat independent, transmite NOI.md.

„Vă comunic că astăzi mă retrag din rîndurile fracțiunii Partidului Liberal din Parlamentul Republicii Moldova. În continuare voi fi deputat independent (neafiliat), conducîndu-mă de promisiunile făcute cetățenilor în perioada preelectorală, pentru care alegătorii mi-au dat mandat în Parlamentul Republicii Moldova, promovînd integrarea europeană și valorile democratice”, a scris acesta.

Potrivit lui, motivul este faptul că nu-și dorește denigrarea formațiunii politice din care face parte, după ce în ultima perioadă a fost suspus unei campanii de denigrare a imaginii sale și a celor apropiați lui, de către persoane din anturajul său.

Precizăm că Iurie Dîrda nu mai este văzut în Parlament de mai bine de două luni, iar surse din anturajul lui susțin că acesta și-ar transfera capitalul și o parte dintre active în România, încercînd să evite astfel o anchetă a CNA, mai ales după ce mai mulți colegi de-ai lui din PL au devenit figuranți ai dosarelor de corupție.

Șeful CNA, Viorel Chetraru, a expediat un demers către Nistor Grozavu, pe 22 iunie, în care solicită prezentarea mai multor copii autentificate ale unor documente ce vizează activitatea firmelor de construcție ale lui Iurie Dîrda.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?