Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 507

Activitatea ilegală a unui cazinou, deconspirată de poliţişti (VIDEO)

5 sep. 2017,, 10:30   Capitala
3192 0

Polițiștii au deconspirat activitatea ilegală a unui cazinou, în pofida faptului că pe 16 decembrie 2016 au fost abrogate licenţierea activităţilor jocurilor de noroc, notează NOI.md.

La faţa locului poliţiştii au constatat că administratorul activităţilor desfăşurate era un tînăr de 32 de ani, domiciliat în capitală. Acesta nu a prezentat actele necesare ce permit desfăşurarea genului de activitate menționat.

În acest sens a fost iniţiată o procedură contravenţională pe faptul acţiunilor ilegale comise de factorii de decizie ai întreprinderii, iar judecătorul de instrucţie a autorizat percheziţii în acest local. Respectiv, au fost depistate şi ridicate mijloace financiare obţinute în urma partidelor de poker, şase mese destinate jocurilor de noroc, şapte seturi de fise cu diferite valori, cărţi de jucat şi suportul electronic de stocare a secvenţelor video. Totodată, au fost chestionate 20 de persoane care ar fi recunoscut practicarea partidelor de poker pentru bani.

Toate probele delicte au fost depozitate pînă la decizia instanţei de judecată, iar poliţiştii continuă învestigaţiile pentru stabilirea tuturor circumstanţelor şi perioada în care administraţia ar fi activat ilegal.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?