Criza energetică stiri: 789
Preşedintele stiri: 3235
Puterea stiri: 7327
Obiectiv european stiri: 287

Un cazino care activa ilegal în capitală a fost închis

17 iun. 13:15   Societate
1074

Polițiștii capitalei au deconspirat activitatea clandestină a unei săli de jocuri de noroc, amenajată într-un imobil din sectorul Centru al capitalei.

Activitatea ilegală era coordonată de un bărbat de 35 ani, locuitor al capitalei. Sala de jocuri de noroc activa doar pe timp de noapte, unde participa un număr impunător de persoane.

Aceasta era camuflată și dotată cu sisteme avansate de securitate, monitorizare video externă și limitare de acces.

Pentru a participa la joc, participanții trebuiau să fie recomandați de alte persoane din cercul de prieteni ai organizatorului. Miza minimă de participare la joc constituia 3 000 de lei.

În cadrul acțiunilor, polițiștii au acumulat probe concludente privind activitatea ilegală, fiind ridicată o masă de joc, peste 2000 de fișe, cărți de joc și înscrisuri ce țin de activitatea ilegală desfășurată.


Acțiunile de documentare au fost desfășurate de angajații Direcției de Poliție a mun. Chișinău, cu suportul polițiștilor BPDS ,, Fulger ”.

În continuare polițiștii documentează cazul pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și persoanelor implicate.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав