X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Ședința CMC, amînată din nou din lipsă de cvorum

30 aug. 2017,, 12:20   Capitala
2130 0

Mai puțin de jumătate din numărul consilierilor aleși au venit astăzi la ședința Consiliului Municipal Chișinău. Din lipsă de cvorum, ședința a fost amînată, informează Noi.md.

Astfel, din 51 de consilieri la ședință s-au prezentat doar 18, deși era nevoie să fie prezenți cel puțin 26 de aleși locali. Primarul interimar al capitalei, Nistor Grozavu, a atenționat că amînarea ședinței ar putea avea consecințe serioase, întrucît pe ordinea de zi de astăzi figurau mai multe subiecte importante.

„Chestiunea nr. 2 se referă la instalarea stației de epurare de la poligonului din strada Uzinelor, în decizia precedentă nu a fot indicată suna concretă. Ce mai gravă este chestiunea numărul 3 - miîne expiră termenul limită de aprobare a acordului adițional pentru creditul necesare la executarea lucrărilor la rețelele de pe trei străzi. Mîine ste ultima zi de lucru a companiei de consultanță respectivă. Formal asta poate duce la refuzul de a mai fi debursată tranșa a doua a creditului acordat de BERD”, a explicat Grozavu.

Menționăm că la ședința de astăzi s-au prezentat consilierii din partea PL, PPEM, PN, PCRM și PLDM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?