Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

La Soci un avion filmat cum traversează trei tornade concomitent (VIDEO)

30 aug. 2017,, 23:30   Externe
2853 0

Martorii oculari au filmat pe video trei tornade concomitent în Marea Neagră și un avion, care executa manevre pentru aterizare.

Pe cadrele postate în rețea, se vede cum avionul se îndreaptă spre pista de aterizare pe fundalul a trei furtuni teribile, dezlănțuite în Marea Neagră. Materialul video a fost filmat în zona Adler de pe țărm.


Anterior, Ministerul Situațiilor de Urgență i-a avertizat pe turiști și pe locuitorii orașului că în următoarele cîteva ore în zona stațiunii e posibilă formarea tornadelor. Salvatorii le recomandă turiștilor, care se odihnesc pe plajă, dacă observă pe mare un fenomen periculos, să se adăpostească imediat într-un loc sigur.

Tornadele din Soci au început să se formeze în ajun, pe uscat însă vîrtejurile de vînt nu au ieșit, iepuizîndu-se în largul mării. Pe teritoriul întregii regiuni Krasnodar se așteaptă astăzi ploi torențiale cu furtuni, grindină, vînt puternic, precum și ridicări bruște a volumului de apă în rîuri.

În regiunile muntoase nu este exclus faptul că vor avea loc alunecări de teren cu fluxuri de nămol. Turiștii sînt rugați să se abțină de a pleca în drumeții și excursii.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?