Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

Mihai Ghimpu, amenințat cu judecată

24 iun. 2013,, 13:08   Politică
4202 4
Foto: noi.md
Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a fost amenințat cu judecată de către ministrul Apărării, Vitalie Marinuța, membru al Consiliului reformator din cadrul PL-ului. Despre aceasta a anunțat astăzi însuși Marinuța pe un site de socializare, relatează NOI.md.

Vitalie Marinuța scrie că vineri, 21 iunie, i-a trimis liderului PL o cerere prealabilă de chemare în judecată pentru a-l determina pe acesta să-i ceară scuze public referitor la cuvintele murdare în adresa sa.

”Sper ca dumnealui să aibă înțelepciunea să o facă, căci altfel se va face de rîs în judecată. Am solicitat pagube materiale de un leu, căci, în primul rînd, vorbele sale nu costă o para, iar în al doilea rînd, în acest conflict pentru mine contează demnitatea mea, cinstea și onoarea, dar nu banii. Rămîne să vedem ce va fi după ce vor trece cele cinci zile stipulate de lege pentru răspuns”, a menționat Vitalie Marinuța.

Amintim că Partidul Liberal s-a scindat în urma unor declarații ale liderului Mihai Ghimpu din primăvara anului curent, în care acuza mai mulți deputați membri de partid că ar dori să-l voteze pe Vlad Filat în funcția de premier.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?