X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

În octombrie, la Cahul se va desfăşura un forum economic

4 aug. 2017,, 16:04   Economie
2510 0

Forumul Internaţional pentru Dezvoltarea Economică se va desfăşura la 4 octombrie la Cahul.

Surse din cadrul Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud (ADR Sud) au relatat că obiectivul principal al evenimentului este informarea comunităţii locale asupra beneficiilor atragerii investiţiilor străine în Zona de Sud.

În cadrul evenimentului reprezentanţi ai APL-urilor, delegaţiilor din Euroregiunea "Dunărea de Jos", precum şi ai comunităţii de afaceri vor discuta despre promovarea dezvoltării economice locale şi despre crearea unui mediu propice pentru afaceri necesar pentru atragerea investiţiilor directe.

În cadrul evenimentului, în primul rînd se va discuta despre promovarea colaborării între mediul de afaceri, societatea civilă, autorităţi atît locale, cît şi centrale, alţi membri ai comunităţii. Un alt pilon al programului se va axa pe atragerea investiţiilor străine pe piaţa Republicii Moldova, în general, şi a Regiunii de Sud, în mod special.

Al treilea pilon tematic se va referi la creşterea conştientizării asupra pieţelor globale. În acelaşi timp se va discuta despre definirea unui sistem de valori, în special, cum să construieşti o afacere eficientă.

Potrivit informaţiei ADR Sud, forumul vizează promovarea conceptului de afaceri la nivel global, atragerea investiţiilor străine directe în Regiunea de Sud, crearea de locuri de muncă, creşterea gradului de înţelegere a cooperărilor şi cunoaşterea instituţiilor internaţionale de afaceri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?