X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Puterea momentului. Cele mai populare fotografii Instagram din luna iulie (FOTO)

1 aug. 2017,, 05:00   Externe
5411 0

Lunar cele mai populare fotografii Instagram apar pe pagina oficială a aplicației.

Mai mult de 225 de milioane de oameni care locuiesc în diferite locuri și țări, așteaptă cu nerăbdare publicarea lucrărilor profesioniștilor și amatorilor. Fotografiile uimesc prin grandoarea lor, asta deși multe dintre acestea sînt făcute din întîmplare cu camera smartphone-ului.

Lunar cele mai populare fotografii Instagram apar pe pagina oficială a aplicației.

Fotografia a fost realizată de fotograful de la Hollywood, amator de pălării, Jonathan Goldman.


Fotografei din Slovacia Maria Svarbov îi plac iluziile geometrice neobișnuite. Ea nu se axează pe unul dintre personajele fotografiei sale, colectînd dintre acestea o imagine completă.

În fotografiei este surprinsă una dintre originarele statului american Pennsylvania, Paige Davis, care încă din copilărie știe cum să comunice cu reprezentanții lumii animale sălbatice. Tînăra a primit o educație specială și se ocupă acum de studierea și dresarea păsărilor de pradă.

Fotograful Jean-Klod Luong a surprins două fete și un bărbat într-un bazin din sudul Franței. „Sper că această imagine le va trezi oamenilor dorința de a sări în apă“, a spus el.

Irina de la Viena, a realizat o fotografie vie, pe care a încercat să capteze toate atributele verii sale.

Entuziastul talentat, în vîrstă de 18 de ani, Segahlar Salter-Villegas, s-a mutat la New York, urmîndu-și propriul vis. Tînărul a vrut să devină scenarist și era gata să învețe din greu. După ce a reușit să cîștige un concurs la Chicago și să pună în scenă o piesă la Broadway, el a început să avanseze vertiginos în carieră.

Vedere de sus a unui teren de sport într-una din școlile din Hong Kong.

Amatorul de sporturi extreme Mike Koops și-a pierdut un picior în ocean. Atunci cînd locutorul din Hawaii avea 18 ani, a fost atacat de un rechin, în timp ce practica sportul care era pasiunea vieții sale - surfingul. În ciuda acestui fapt, sportivul continuă să practice acest sport.

Arhitectul si artistul Cyril Lancelin creează instalații de culoare roz, care amintesc de locul magic al puterii.

Fotografia este realizată în studioul companiei britanice Bellerby & Co, care confecționează globuri.

Foc de artificii la Prefectura Aichi (Japonia). Fotografie realizată de fotograful Taiz Sakamto.

Fotograful Yagazi Emezi a realizat un cadru reușit în Monrovia (capitala Liberiei).

Tanya Michel și-a fotografiat motanul. Ei îi place să se plimbe cu animalele de companie, l-a luat chiar și la plaja din Emiratul Ras al-Khaimah (EAU).

Hernando Putra cu colegul în Jakarta (capitala Indoneziei). „Cînd reușim să prindem lumina potrivită, la momentul potrivit, atunci începe creativitatea“, a spus el.

Corespondentul internațional Sune Engel Rasmussen a făcut această fotografie într-o călătorie prin Afganistan.

Blogger-ul și bucătarul Esteban Castillo din California este sigur că una dintre cele mai bune amintiri ale noastre e legată de mîncare.

„Chiar și o singură floare poate fi un mare cadou“, e indicat în legenda la această fotografie de pe pagina Instagram. Fotografia a fost făcută la Balaklava (Crimeea) fotograf Konstantin Terentev.

Instalația a fost creată de artistul Luke Jerram. Lucrarea este expusă în orașul Rennes (Franța). „Acesta este un imens balon umplut cu heliu. Pe el este aplicat desenul suprafeței Lunii, pe care l-au făcut angajații NASA“, explică autorul fotografiei, folosind nick-ul afadingsummer.

Cadrul a fost surprins de fotograful cu nick-ul boylagi în Jakarta (Indonezia).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?